LĒCU ZUPA
Sastāvs: lēcas (63%), kaltēti dārzeņi (33%) (kartupeļu pārslas (13%), burkāni, puravi, sīpoli, dilles, selerija sakne, pastinaks, pētersīļi), sāls.
Pagatavošana: Katlā uzvāra 1,5-2 l ūdens, pieber paciņas saturu, pēc garšas pievieno sāli. Uz lēnas uguns vāra 15-20 minūtes. Zupa gatava! Iesakām pievienot kausēto sieru un pasniegt ar ceptām gailenēm vai baravikām. |
DĀRZEŅU ZUPA AR KALTĒTIEM TOMĀTIEM
Sastāvs: kaltēti dārzeņi (96%) (kartupeļu pārslas, burkāni (28%), tomāti (10%), paprika, sīpoli, ķiploki, selerija sakne, baziliks), sāls.
Pagatavošana: Katlā uzvāra 1,5-2 l ūdens, pieber paciņas saturu, pēc garšas pievieno sāli. Uz lēnas uguns vāra 15-20 minūtes. Zupa gatava! Iesakām pievienot saldo krējumu un pasniegt ar baltmaizes grauzdiņiem. |
MAKARONU ZUPA AR DĀRZEŅIEM
Sastāvs: makaroni (cieto kviešu manna) (60%), kaltēti dārzeņi (36%) (kartupeļu pārslas (19%), burkāns, puravs, sīpoli, dilles, selerija sakne, pastinaks, pētersīļi), sāls.
Pagatavošana: Katlā uzvāra 1,5-2 l ūdens, pieber paciņas saturu, pēc garšas pievieno sāli. Uz lēnas uguns vāra 15-20 minūtes. Zupa gatava! Iesakām pievienot kausēto sieru un pasniegt ar ceptām gailenēm vai baravikām. |